COL·LABORADORS

Margalida Mateu

Montuïrera d’arrel empeltada de periodista. Ràdio, televisió i premsa, periodisme cultural. Téntol a IB3 Televisió i Ràdio. Doctora a la UIB.

Laia Malo

Berga (1984). Poeta, traductora i músic. Meitat de Jansky

Julià Picornell

Sant Joan (1987). Escriptor llicenciat en periodisme i músic. Aficionat a la música i a les històries que sovint s’amaguen rere cada artista. Partidari de reinstaurar la guillotina per aquells que treuen el mòbil enmig d’un concert.

Joan Llinàs

Cala Bona (1985). Autor de escavell.com, és net de la balearització i professor de filosofía. Passa el seu temps lliure exercint d’antropòleg frustrat del turisme de masses.

Andreu Ripoll

Llubí (1994). Graduat en Antropologia Social i Cultural. Aficionat a la música, m’agrada veure què hi ha rere les lletres de les cançons. Entendre el missatge explícit no és sempre l’única lectura que es pot fer.

M Watter Tresplats

Nascut aprop de Mallorca i fet de la mar. De timpans foradats i pavelló auditiu ordinari. “Sa música m’escandalitza quasi sempre. Quan en sent una i me pens que la sé, m’acab inventant sa lletra.”

Pepmi Soto Nolla

(Mallorca, 1994). Dissenyador gràfic i aficionat a la il·lustració. Format en arts gràfiques, fotografia, audiovisuals i disseny gràfic, entre Mallorca i Barcelona. Amb l’humor i l’enginy, faig dibuixos de jocs de paraules, segones interpretacions, confusions, etc., que definesc com a «il·lustració salada».

Antoni Miquel Bauçà Company

Oriünd de Sant Joan (1992). Historiador intermitent. Coeditor preservant de la revista Mel i Sucre. Funcionari de carrera damunt BOE. Jornaler en s’estiu a Fruites de Son Burixó. Som el guanyador del títol més ambivalent del món noctàmbul: l’MVP HortellaFest 2019.

Tomeu Canyelles

(Pòrtol, 1984). Bergant de poble, perdut a mig camí de la Història i el Periodisme. Explorador de les subcultures i les arts salvatges, manté viu el culte al renou amb els grups F/E/A, Marasme i Vogt.

Anna de la Salud Martí

Barcelona (1988). Manacorina d’adopció. Periodista. Forma part de la revista Cent per Cent i dirigeix el programa Entusiastes a IB3 ràdio.

Clàudia Darder

Poblera. Periodista i poca cosa més. Aficionada als esports de risc, com ara escriure a una revista de música. Faig el que puc gràcies a gent que em deixa fer-ho.

Júlia Mérida

Musicòloga i professora de música. Podcast a Pati de Butaques i col”laboradora al Centxcent. També llegeix i escriu sobre llibres, amigues i altres coses petites.

Arnau Moratinos

Sant Joan (1996). Holista empedreït, pastafarista inclement, aspirant a polímat, obsés de les matemàtiques i dels mots atípics. Escriu de música amb aquestes coses per bandera.

Miquel Junk

Sa Pobla (1998) Periodista enamorat de la cultura que m’envolta. Aficionat a la música, amb ganes de conèixer les històries que s’amaguen rere ella i de descobrir grups nous, emergents i locals. No tenc feina de lo meu, però per sort a vegades col·labor amb Sa Pobla Ràdio i amb aquesta revista i em puc llevar l’ànsia de xerrar i d’escriure.

Carme Sánchez Riera

És professional de l’educació musical. Com a divulgadora i estudiosa de la història i ciència de la música, els seus àmbits de recerca es circumscriuen principalment en la identitat musical i cultural dels nuclis urbans de Mallorca en el segle XX; temes dels que ha publicat comunicacions en diferents fòrums, llibres i revistes.

Vols formar-ne part? Clica aquí i suma’t-hi!