ESTRENA EN EXCLUSIVA!

Alanaire estrena el videoclip de Temps

El tema forma part del seu primer EP homònim, Alanaire (Promo Arts Music, 21), que també inclou Boira i l’exitosa Carta.

Després d’un aterratge al panorama musical que ha cridat l’atenció i de bona manera, la novella banda mallorquina va per feina. Avui estrenen el videoclip, en format directe, de Temps, una de les tres cançons que conformen el seu primer treball. Una peça enregistrada per Natxo Bassols als Vaivé Produccions.

Tal com vam referenciar al número 1 de S’Altra Música, Alanaire ha teixit un primer EP que emana qualitat per si sol. Lletres crues i melodies fosques, però encisadores. Un treball que s’obre camí amb Carta, un tema amb una melodia de guitarra acústica entremesclada amb la profunditat d’unes bases electròniques concises i plaents. La segueix Boira, un tema especial, ja que en ell hi podem trobar les segones veus de Dominic Massó, productor del disc, al qui sentim cantar en català per primera vegada. Sembla un tema encara més introspectiu, desfent-se del protagonisme de la guitarra per despullar el tema i deixar-lo amb la sinuositat dels sintetitzadors i els beats. S’acaba amb Temps, la cançó del videoclip que estrenam avui, tornant a l’acústica però emanant molta més força. Retrobant el camí i alçant-lo cercant l’èpica sostinguda. Cercant la calma huracanada.

Amb aquest nou tast de la banda, la seguim coneixent i desgranant, esperant si aviat ens regalen nova música.

Vols formar-ne part? Clica aquí i suma’t-hi!