Qui som?

Membres: Toni Jaume, Sebastià Alomar, Joan Roig i Guillem Contestí

Avui dia, ens trobam a un escenari on la cultura és relegada en una posició que no mereix. Fins i tot, sembla que en alguns casos està sent malmenada. Malgrat això, però, la força de la creativitat i de la màgia pròpia que sustenta segueix més viva que mai. Per part nostra, posam el focus a l’escena musical, i ens fixam en el fet que fa anys que a Mallorca no hi ha un referent del periodisme escrit per a la gent a qui li interessa allò que passa a la nostra escena. Des que 40putes, molt tristament, va decidir acabar amb la seva activitat, podríem estar parlant d’un buit informatiu. És cert que hi ha publicacions dediquen una part del seu temps a parlar del que passa a l’illa, però no amb la profunditat que necessita casa nostra, un lloc on la música prolifera de manera abundant i preciosa, i només se’n coneix la punta de l’iceberg. Així doncs, aquesta revista tendrà la missió d’omplir aquest buit explicant totes les coses que passen a les Illes Balears, musicalment parlant, que no en són poques. Pretenem recuperar aquesta preciosa tradició, recuperar els valors de la nostra terra, de la proximitat i d’estimar el fruit que dona. Això vol ser S’Altra Música.

I per què en paper? Perquè s’Altra Música no només serà un recull d’actualitat musical. Arribarà cada tres mesos a les nostres cases i serà una forma de veure en perspectiva com s’ha mogut la música balear durant aquest període de temps. Per connectar-nos al panorama illenc, però desconnectant internet i pantalles. Per poder fer una lectura pausada i conscient d’allò què ha passat, passa o passarà. Per conèixer amb detall aquella artista que fins ara desconeixies o gaudir descobrint les infinites relacions de la música amb temes diversos de la mà dels nostres col•laboradors i col•laboradores.

S’Altra Música, aquest conjunt de persones fent tasques de redacció, disseny i maquetació, correcció, fotografia i col•laboracions, hi serem. Creim en aquest idea amb total convicció. Amb la vostra subscripció, contribuireu a que S’Altra Música sigui una realitat.

Vols formar-ne part? Clica aquí i suma’t-hi!