LA REVISTA DE REFERÈNCIA

S’Altra Música és una revista especialitzada en l’escena musical de Mallorca, és trimestral, en paper i en català. L’objectiu de S’Altra Música és donar veu a les propostes musicals de l’illa intentant abraçar al màxim els diferents estils que hi tenen cabuda. El projecte va néixer a finals de 2020 i continua editant revistes cada tres mesos.

La gent que hi forma part ja tenia experiència dins el món de la música a Mallorca, ja que els 3 membres de S’Altra Música (Joan Roig, Sebastià Alomar i Toni Jaume) són membres organitzadors del festival Mobofest. Després de 2 anys, es continua editant la revista i el projecte va creixent en subscripcions i en visibilitat. Cal dir que també és gràcies a organitzar esdeveniments com el Nadal Eclèctic, on es van aglutinar a 21 artistes de l’escena local perquè col·laborassin entre ells. S’Altra Música és una revista, però intenta anar més enllà, ja que la principal finalitat és fer créixer el panorama musical illenc i enriquir-lo tant com es pugui.

Entrevistes d’actualitat, d’artistes consolidats i de molt emergents, cròniques, crítiques i sobretot col·laboracions, la vertadera essència de S’Altra Música. Formen part de la nostra família escriptores, periodistes o altres personalitats coneixedores de la música illenca com Laia Malo, Joan Cabot, Júlia Mérida, Marta Terrasa, Anna de la Salud, Constança Amengual, Catalina Moyà, Tomeu Canyelles, Clàudia Darder, Margalida Mateu, Julià Picornell, Joan Llinàs, Amadeu Corbera, Antoni Miquel Bauçà “Turri”, Arnau Moratinos, Daniel Monfort, Miquel Junk, Carme Sánchez i altres col·laboradores esporàdiques. També compta amb la il·lustració humorística de Tirando de Trópicos (Pepmi Soto Nolla).

Vols formar-ne part? Clica aquí i suma’t-hi!